Lampu 3D bisa MCPCB 1.6MM 1OZ 0.24W / mk Lampu LED otomatis

ngadeg ipad sing bisa diatur, wadhah tablet


Detail Produk

NO.

Barang

Spesifikasi

Kapabilitas Pabrik PCB

1

Lapisan PCB

1 nganti 48 lapisan

2

Jinis bahan papan PCB

CEM-1, FR4, High-TG FR4, ALU, CEM-3, Rogers, HDI, lsp.

3

Ukuran maksimal

600 x 480mm

4

Jembar baris min

0,1mm

5

Jarak minimal

0,1mm

6

Toleransi dimensi

± 0,1mm

7

Diameteripun bolongan Min

0,2mm

8

Cakupan ketebalan papan PCB

0,2 nganti 6,0mm

9

Min kekandelan tembaga ing bolongan

0,02mm

10

Kekandelan DK

0,08 nganti 6,0mm

11

Toleransi ukuran NPTH

± 0,025mm

12

Toleransi ukuran PTH

± 0,025mm

13

Toleransi dimensi

± 0,1mm

14

Toleransi posisi bolongan

0,075mm

15

Ukuran bolongan bor laser

0,1mm

16

Topeng solder min 

0,01mm

17

Ukuran minimal cincin pemisahan topeng solder

0,05mm

18

Max board corak lan bungkus

1%

19

Diameter bolongan rampung

0,2 nganti 6,0mm

20

Resistensi semangat

94V-0

21

Toleransi kontrol imppedansi

± 5%

22

Kekandelan tembaga lapisan njaba

8.75 nganti 175um

23

Kekandelan tembaga lapisan batin

17.5 nganti 175um

24

Jinis topeng solder

Biru, Ijo, Ireng, Kuning, Abang, Putih

25

Rampung permukaan

ENIG, Plating emas, perak Immersion, timah Immersion, lsp.

26

Sertifikat

ISO9001, ISO14001, ISO14969 

3
6

Kapabilitas lan Jasa Layanan:

Tata letak lan produksi sirkuit PCB

Layanan desain casing plastik lan logam

Desain kemasan khusus produk

Perakitan bagean SMT / SMD lan DIP liwat solder bolongan (PCBA)

Piranti lunak pemrograman IC (per-program), pengujian lan verifikasi fungsional PCBA

Perakitan produk lengkap (kalebu plastik, casing logam, PCBA

motherboard, kabel, withes lan komponen liyane, lsp.)

Pasokan bahan perlindungan lingkungan ROHS

Pangaturan logistik, ngimpor lan ngekspor barang saka China

7

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita