4 Lapisan PCB Manufaktur Prototipe Produsen PCB Murah ing China

ngadeg ipad sing bisa diatur, wadhah tablet

Rincian Produk

Aplikasi: Elektronik, militer, obat, lan liya-liyane

Sertifikat: ISO / TS16949 / ROHS / TS16949

Warna topeng solder: Putih Ireng Ireng Putih

Jumlah Lapisan: 1-22 Lapisan

Layanan: Insinyur profesional, apik sawise layanan, rega kompetitif

Standar PCB: Standar IPC-A-610 D / IPC-III

Toleransi bolongan: PTH: ± 2mil, NTPH: ± 2mil

Toleransi Tebal Papan: ± 10%


Detail Produk

Rincian Produk

Aplikasi: Elektronik, militer, obat, lan liya-liyane

Sertifikat: ISO / TS16949 / ROHS / TS16949

Warna topeng solder: Putih Ireng Ireng Putih

Jumlah Lapisan: 1-22 Lapisan

Layanan: Insinyur profesional, apik sawise layanan, rega kompetitif

Standar PCB: Standar IPC-A-610 D / IPC-III

Toleransi bolongan: PTH: ± 2mil, NTPH: ± 2mil

Toleransi Tebal Papan: ± 10%

Layanan OEM / ODM:      
Lapisan  1-22 lapisan Min jembaré garis 2mil
Maks. Ukuran Papan (siji & kaping pindhosisi)  700 * 1200mm Jembar dering minimal: visa 3mil
Rampung permukaan HAL (kanthi gratis Pb), dilapisi Ni / Au,Perak Immersion, IMM Ni / Au, I MM Sn,emas keras, OSP, lsp Min. Kekandelan papan (multilayer) 4pemain: 0.4mm;6pemain: 0.6mm;8pemain: 1mm;

10pemain: 1.2mm

Bahan papan FR-4; dhuwur TG; CTI dhuwur; gratis halogen; frekuensi dhuwur (rogers, ta-conic,PTFE, nelson,ISOLA, poliklinik 370 HR); tembaga kandel Kekandelan plating (Teknik:Immersion Ni / Au) Jinis plating: IMM Ni, Min / Tebal Max: 100 / 150U ”Tipe plating: IMM Au, Min./Maksimum: 2 / 4U
Kontrol imppedansi  ± 10% Jarak antaranebaris menyang pojok papan Garis Besar: 0.2mm V-CUT: 0.4mm
Kekandelan tembaga basa (Batinlan lapisan njaba) Min kekandelan: 1/3 OZ Maks. kekandelan: 6OZ Ukuran Min.hole hole (papan kekandelan ≥2mm) Rasio aspek≤16
Ketebalan tembaga rampung Lapisan njaba:Min. Kekandelan 1 OZ,Maksimum. Kandel 10 OZ

Lapisan batin: 

Min. Kekandelan 0,5OZ,

Maksimum. Kandel 6 OZ

Kekandelan maksimal papan (sisih siji & kaping pindho) 6mm

jkb (1) jkb (2) jkb (3) jkb (4) jkb (5)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita