40 * 40mm tembaga PCB & PCBA pabrik SMD berkualitas tinggi MCPCB 3535 produsen PCB sing dipimpin

ngadeg ipad sing bisa diatur, wadhah tablet


Detail Produk

image11

Katrangan Produk

2
image4

Kapabilitas produksi

Parameter teknis lan kemampuan proses substrat logam (MCPCB)
ITEM SPESIFIKASI
Lumahing LF HASL, emas celup, perak celup, OSP
Lapisan Sisih siji, Multilayer sisi loro lan struktur khusus
Ukuran PCB maksimum 240mmx1490mm UTAWA 490x1190mm
Kekandelan PCB 0.4-3.0mm
Kekandelan Foil Tembaga H 1/2/3/4 (oz)
Kekandelan lapisan insulasi 50/75/100/125/150/175/200 (um)
Kekandelan Basis Logam Aluminium (1100/3003/5052/6061), Tembaga Aluminium
Kekandelan Basis Logam 0,5 / 0.8 / 1.0 / 1.2 / 1.6 / 2.0 / 3.2 / 5.0 (mm)
Mbentuk Punching / Route CNC / V-Cut
Tes Tes mbukak & cendhak 100%
Toleransi wujud Die Punching<+- 0.05mm,CNC Route<+-0.15mm,V-CUT
Toleransi bolongan + -0.5mm
Min. Diameter Lubang Sisih siji 0,5 / PTH0.3MM sisi loro
Topeng solder ijo / putih / ireng / abang / kuning
Dhuwur Min. Layang 0.8mm
Ruang Min 0,15
Jembaré Min 0,15
 warna layar biru / putih / ireng / abang / kuning
Bolongan khusus Bolongan ngadhep / bolongan / dikubur liwat bolongan / tank dikubur
Format file Gerber, Pro-tel, Power PCB, Auto CAD lsp

Pambuka MCPCB

MCPCB minangka singkatan saka PCBS inti logam, kalebu PCB adhedhasar aluminium, PCB adhedhasar tembaga lan PCB adhedhasar wesi.

Papan adhedhasar aluminium minangka jinis sing paling umum. Bahan dasar kasusun saka inti aluminium, FR4 standar lan tembaga. Fitur lapisan klambi termal sing nyebar panas kanthi metode sing efisien banget nalika komponen pendinginan. Saiki, PCB Berbasis Aluminium dianggep minangka solusi kanggo daya dhuwur. Papan adhedhasar aluminium bisa ngganti papan adhedhasar keramik sing frangible, lan aluminium nyedhiyakake kekuwatan lan daya tahan kanggo produk sing ora bisa digunakake ing basis keramik.

Substrat tembaga minangka salah sawijining substrat logam sing paling larang, lan konduktivitas termal kaping pirang-pirang luwih apik tinimbang landasan aluminium lan landasan zat besi. Cocog kanggo disipasi panas sing paling efektif kanthi otomatis, komponen ing wilayah kanthi variasi peralatan komunikasi suhu lan presisi tinggi lan kurang.

Lapisan isolasi termal minangka salah sawijining bagean inti saka landasan tembaga, mula kekandelan foil tembaga umume 35 m-280 m, sing bisa nggayuh kapasitas nggawa arus sing kuwat. Yen dibandhingake karo substrat aluminium, landasan tembaga bisa ngasilake efek disipasi panas sing luwih apik, supaya stabilitas produk kasebut.

Struktur PCB Aluminium

Lapisan Tembaga Sirkuit

Lapisan tembaga sirkuit dikembangake lan diukir kanggo nggawe sirkuit cetak, substrat aluminium bisa nggawa arus sing luwih dhuwur tinimbang FR-4 kandel sing padha lan ambane jejak sing padha.

Lapisan Insulasi

Lapisan isolasi minangka teknologi inti saka landasan aluminium, sing umume nduweni fungsi isolasi lan konduksi panas. Lapisan isolasi substrat aluminium minangka alangi termal paling gedhe ing struktur modul daya. Konduktivitas termal sing luwih apik saka lapisan insulasi, luwih efektif nyebar panas sing digawe sajrone operasi piranti, lan mudhun suhu piranti, Substrat logam.

Apa jinis logam sing bakal kita pilih minangka landasan logam insulasi?

Kita kudu nimbang koefisien ekspansi termal, konduktivitas termal, kekuatan, atose, bobot, negara permukaan lan biaya substrat logam.

Biasane, aluminium relatif luwih murah tinimbang tembaga. Bahan aluminium sing kasedhiya yaiku 6061, 5052, 1060 lan liya-liyane. Yen ana syarat sing luwih dhuwur kanggo konduktivitas termal, sifat mekanik, sifat listrik lan sifat khusus liyane, piring tembaga, piring stainless steel, piring besi lan piring baja silikon

Aplikasi MCPCB

1. Audio: Input, output amplifier, seimbang amplifier, audio amplifier, power amplifier.

2.Power Supply: Regulator switching, konverter DC / AC, regulator SW, lsp.

3. Mobil: Pengatur elektronik, pengapian, kontrol suplai listrik, lsp.

4. Komputer: Papan CPU, floppy disk drive, piranti sumber listrik, lsp.

5. Modul Daya: Invert-er, relay solid-state, jembatan penyearah.

6.Lamp lan cahya: lampu hemat energi, macem-macem lampu LED hemat energi warna-warni, pencahayaan ruangan, pencahayaan panggung, pencahayaan mancur

Informasi Perusahaan

image10
image6
image7
image111

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita