Babagan Kita

IMG_2991m2

Welldone Electronics Ltd. minangka produsen PCB (Printed Circuit Board) profesional ing China, nglayani insinyur desain lan pabrikan kontrak. Welldone bisa nyukupi kabeh kebutuhan pabrikan PCB saka siji sisi nganti PCB multi-lapisan kompleks lan saka prototipe liwat produksi massal. Tujuane ing Welldone Electronics kanggo nyedhiyakake kebutuhan para pelanggan kanthi ngluwihi pangarepan babagan kualitas, pangiriman lan biaya.

Produk kami wis akeh digunakake ing peralatan telekomunikasi, peralatan medis, TV, DVD, jam tangan, konsol game lan peralatan omah liyane. Perusahaan saiki duwe sawetara peralatan produksi papan sirkuit canggih, kayata pengeboran CNC, sink tembaga, tembaga, timah lini produksi otomatis, mesin pajanan, pergeseran mesin pemotret otomatis, HASL bebas timah, Emas Immersion, bahan listrik otomatis; HAL, L / F HAL, OSP (Entek), Immersion emas / perak / timah, emas, driji lan proses perawatan lumahing liyane.

Dongguan Welldone DL Electronics Ltd. yaiku produsen MCPCB (basis logam PCB) profesional, sing kalebu uga Electronics Ltd. lan nggawe supaya bisa nambah kapasitas lan ngontrol kualitas produk MCPCB sing luwih apik. Dongguan Welldone DL Electronics Ltd. dununge ing kutha fashion Humen, ing endi pemandangan sing apik lan lalu lintas trep. Kita dadi MPCB kanggo industri lampu LED lan lampu LED, lan khusus kanggo pabrik basis aluminium PCB, basis tembaga PCB, lampu PCB lan papan konduktif termal bahan komposit. Kita wis duwe tim sing duwe pengalaman kanggo nggawe cahya terintegrasi COB LED, lampu listrik PCB basis aluminium lan PCB basis tembaga. Kita uga terus-terusan kerja sama lan ngangkat kapasitas kanggo nggayuh sarat sing cocog karo produk LED, kayata efek cahya, radiasi, tekanan resistensi lan bukti panas. Kita duwe paten nasional plat basa COB perak efisiensi tinggi lan papan konduktif termal sing dhuwur. Produk kita duwe reputasi dhuwur ing pasar.

office

Welldone Electronics Ltd. fokus ing pangembangan teknologi PCB wiwit didegake, lan upaya kanggo ningkatake level teknologi perusahaan lan kualitas kelas siji, pangiriman sing tepat wektu, perbaikan terus-terusan ing bidang produksi PCB kanggo memenuhi arah pandhuan pelanggan lan entuk kemajuan sing luwih gedhe lan pangembangan

1000.750

Welldone Advantage
7 dina 24 jam kasedhiya
Rega paling apik
Kualitas paling apik
Pangiriman tepat waktu lan layanan giliran Cepet
Komunikasi lan layanan sing apik
MOQ Kurang

Sertifikat Perusahaan
Perusahaan iki wis lulus serangkaian sertifikasi ISO9001, UL, IPC kanggo memenuhi syarat kualitas internasional

Klien Kita
Sajrone 15 taun kepungkur, Welldone Electronics Ltd. wis nglayani ing AEI, Foxconn, HP, Motorola lan perusahaan internasional liyane, lan nyedhiyakake kualitas apik lan layanan profesional kanggo para pelanggan, lan dheweke dipuji.