Papan Sirkuit PCB Aluminium Khusus Pimpin PCB ing Shenzhen

ngadeg ipad sing bisa diatur, wadhah tablet


Detail Produk

Bahan Dasar: aluminium

Kandel Tembaga: 1oz

Papan Ketebalan: 1.6mm

Min Ukuran Lubang: 0.2mm

Min Jembar Baris: 4mil

Min Jarak Line: 4mil

Finishing permukaan: HASL, HASL timbal gratis

Werna Silkscreen: putih

Me-trial: Aluminium

Tes: Probe Flying

Lapisan: 1-22

Sertifikat: ROSH. ISO9001. UL

MOQ: 1 PC

Aplikasi: Piranti Elektronik

Tipe: OEM

Warna Masker Solder: Ireng. Abang. Kethul. Putih. Biru. Ijo

Jeneng produk: Papan Sirkuit PCB Aluminium Khusus L

Deskripsi Produk

Jeneng Produk Papan Sirkuit PCB Aluminium Khusus Pimpin PCB ing Shenzhen
Materi Aluminium
Lamaran Produk LED
Kemasan Kemasan normal, karton Ekspor
Kiriman DHL, Ups, FedEx, EMS, China Post
Bayaran T / T, Paypal, Western Union, Jaminan Dagang Alibaba (Visa, Master)
File File Gerber

Papan PCB LED

3

Kapabilitas PCB

Barang Kapabilitas
1. Materi Dhasar FR-4 / HI-TG / Aluminium / CEM-1 / Rogers / Argon / Ta-conic / Teflon
2.Layer 1-22
3.Kemasan tembaga njero / njaba sing rampung 1-6OZ
4. Kekandelan papan rampung 0,2-7,0mm
5. Ukuran bolongan cilik Bolongan mekanik: Lubang laser 0,15mm: 0,1mm
6. Impedansi sing dikontrol +/- 5%
7. Kemampuan Visa pasang 0,2-8,0mm
8. Profil njaba Bolongan Rout / V-cut / Bridge / Stamp
9. Perawatan permukaan HASL, HASL timah gratis, Emas Immersion, Timah Immersion, Silver Immersion, Emas Keras, Emas Flash, OSP…

Layanan POE

1. Layanan Produksi PCB. (FR-4, HI-TG, Aluminium, FPC, TEFLON, Rogers, CEM-1)
2. FPC, Layanan PCB -flex Kaku.
3. Layanan Majelis PCB. (SMT, BGA, DIP)
4. Program IC kanthi file HEX.
5. Layanan perakitan Perumahan PCBA.
6. Pangujian Fungsional PCBA Final.
7. Layanan Salin PCB PCBA.
8. Komponen Elektronik Purchasing & BOM List Purchasing Services.
9. PCB SMT Stencil. (Laser cut & Etching).
10. Déwan kabel.

Kauntungan Kita

1) Tim insinyur profesional - mbantu sampeyan mriksa desain lan nggawe rekayasa sadurunge produksi.
2) Pengalaman sing akeh ing industri produksi PCB - nyedhiyakake PCB rega sing kompetitif lan dhuwur.
3) Layanan sawise-sales - saben masalah sampeyan bakal entuk saran lan solusi profesional.
4) Terus-terusan tindakake - nggawe kita duwe reaksi cepet saka sarat sampeyan.
5) Dipriksa dening Institusi Inspeksi - ISO, UL, ROHS sing disertifikasi.
5
6

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita