Masker Solder Hijau INK FR4 Gh60 8 Lapisan 94V0 Produsen PCB Kaku Plating Emas

ngadeg ipad sing bisa diatur, wadhah tablet


Detail Produk

Katrangan Produk

Jumlah Lapisan: lapisan 2-60

Bahan Dasar: Fr4, Fr-4, ALU, Roger, bebas timah

Papan Ketebalan: 0.2mm-3.5mm

Min Ukuran Lubang: 0,1mm

Min Jembar Baris: 3mil

Min Jarak Garis: 3mil

Finishing permukaan: emas kecemplung, OSP

Jeneng: FR4 gh60 8 lapisan 94vo produsen PCB kaku emas

Fungsi: Majelis PCB Prototipe Layanan PCBA

pagawean permukaan: Emas / timah / Au / perak / timah, OSP, HASL

Aplikasi: Elektronik Konsumen

Warna topeng solder: Ijo Putih Abang Biru Ireng

Jinis PCBA: Papan Pabrik Elektronik

Lapisan: 1-48 Lapisan (kalebu PCB kaku-Flex)

PCB Fireproof: 94v0

Sertifikat: ISO / ISO / ROHS / TS16949

Kandel Tembaga: 1-2oz

4

Desain Tata Letak CB

Kasedhiya: diagram Skema, perpustakaan paket (sheet data), struktur DXF, persyaratan desain.

Pabrik PCB 

Kasedhiya: File Gerber lsp.

Komponen sumber

Kasedhiya: Dhaptar BOM kalebu nomer Part lan sebutan rinci.

Déwan PCB

Ndhuwur file PCB lan dhaptar BOM.

5

Kapabilitas Teknis FR-4 PCB

Barang Kapasitas normal Kapasitas watesan Barang Kapasitas normal Kapasitas watesan
Lapisan No. 2-16 ≤20 Maks. kekandelan tembaga (Lapisan batin) 4OZ 5OZ
Kekandelan papan inti 0,075-2,0mm 0,05-3,0mm Maks. kekandelan tembaga (Lapisan njaba) 4OZ 6OZ
min PTH kanggo tembaga 165.1um 152.4um Min papan ing antarane bantalan SMD kanggo jembatan S / M 203.2um 177.8um
Kekandelan papan (sisih kaping pindho) 0.3-3.2mm 0,3-4mm Jembar / dhuwur legenda minimal 127um / 762um 101.6um /609.6um
Kekandelan papan(Multi-lapisan) 0.6-3.2mm 0,6-4mm Toleransi dimensi garis besar ± 101,6um  ± 76,2um 
Toleransi ketebalan papan (T≤0.8mm) 0,1mm 0,075mm Bow & corak twist T≤1mm) ≤0,75% 0,5%
Toleransi kekandelan papanT > 0.8mm) ± 10% ± 5% Bow & corak twist T≤1mm) 0,5% ≤0,3%
Min jembaré garis 76,2um 63.5um  Precision saka bolongan menyang bolongan ± 0,05mm /
Spasi baris minimal 68,58um 63.5um Rentang kontrol impedansi ± 10% ± 8%
Dhiameter bolongan minimal 0,2mm 0,15mm Rasio aspek (0.2mm) 10: 1 12: 1
Toleransi diameteripun bolongan penet 0,05mm 0,05mm Ukuran produk rampung 55-600mm 10-620mm
cara profil CNC 、 V-CUT 、 Punching utawa cetakan
Perawatan lumahing EING 、 OSP silver Immersion perak 、 OSP Milih + ENIG
Jinis lamina FR-4.0, FR-4.1 (TG normal, TG tengah, TG dhuwur), CEM-3,

 

6
7

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita