PCB Connect BV Nyewa Bill van de Gfriendt minangka Key Account Manager

Kanthi latar mburi ekstensif ing industri PCB, Bill van de Gfriendt PCB Connect BV minangka Manajer Akun Utama kanggo pasar Walanda.

Kanthi latar mburi sing padhet lan akeh ilmu, pengalaman sing jembar sajrone 10 taun ing industri PCB lan 25 ing bidang elektronik, perusahaan kasebut ujar manawa Bill bakal nguatake jabatane lan bakal nggawa tampilan strategis ing PCB Connect. Keahliane sing terkenal nggawe dheweke pas kanggo posisi iki.

"Aku disambut kanthi nyenengake lan swasana apik tenan karo wong sing wis pengalaman," ujare Bill. "Aku seneng banget bisa ndeleng kemungkinan ing pasar saiki. Keistimewaan kanggo makarya ing perusahaan kaya PCB Connect, lan aku kudu ujar manawa aku wis nate melu kompetisi lan aku nate krungu perkara positif saka para pelanggan. ”

Sanajan mangsa ngarep angel diprediksi amarga pandemi kasebut, Bill yakin manawa "kita ana ing posisi sing apik ing aplikasi medis. PCB Connect nduweni peran penting sajrone krisis iki. Aku yakin manawa kanthi gabungan kualitas lan logistik apik, kita dadi pemain sing apik. ”

John Kuitert, Managing Director ing PCB Connect BV, ujar "Aku seneng banget bisa nampani Bill menyang tim kasebut. Dheweke nggawa akeh pengalaman, jaringan sing terkenal, lan kawruh produk / pasar rinci, nanging uga akeh energi lan semangat - dheweke kondhang ing bisnis kasebut. Bebarengan karo Iris lan Sjoerd, sing gabung karo kita wulan kepungkur, Bill bakal nguatake tim Benelux kita. Aku yakin manawa iki bakal ngasilake nilai pelanggan sing unggul. ”

PCB Connect BV didegake ing taun 2010 lan bubar ngrayakake ulang taune 10 taun nyediakake PCB menyang pasar Walanda.


Wektu kiriman: Okt-09-2020