Kebijakan Privasi

bannerAbout

Kebijakan Privasi

Welldone Electronics Ltd. nyedhiyakake akeh mupangat kanggo para pelanggan sing mbutuhake nuduhake informasi pribadi saka para pelanggan. Welldone Electronics Ltd. ngati-ati kanggo njaga langkah keamanan kanggo para pelanggan.
 

Cara nyimpen lan nggunakake informasi sampeyan

Informasi sing sampeyan lebokake nalika ndhaptar kanggo digunakake lan sajrone nggunakake situs web bisa digunakake dening kita:

 
Kanggo nggunakake situs web sampeyan, kalebu ngubungi sampeyan babagan pitakon sing wis digawe;
Sabanjure kanggo ngubungi sampeyan kanggo ngandhani babagan wara-wara liyane, penawaran khusus, produk, layanan utawa acara sing ditawakake saka Welldone Electronics Ltd., afiliasine, lan mitra bisnis pihak katelu tartamtu sing dianggep bisa dadi kapentingan sampeyan. Kita bakal menehi opsi supaya ora dikontak kanthi cara iki utawa bisa uga nggunakake opsi kasebut kapan wae.
Kanggo tujuan administrasi utawa mbantu kita ngembangake lan ningkatake penawaran;
Kanggo nyegah tindak pidana utawa ndeteksi.
Panularan informasi liwat internet ora mesthi aman. Kita ora bisa njamin keamanan data sing dikirim menyang situs iki; transmisi sampeyan duwe risiko dhewe. Sawise nampa informasi sampeyan, kita nggunakake fitur keamanan kanggo nyoba nyegah akses sing ora sah.

Milih

Yen sampeyan ora pengin nampa komunikasi promosi Perusahaan maneh, sampeyan bisa "milih" nampa kanthi ngetrapake pandhuan sing kalebu ing saben komunikasi utawa ngirim e-mail ing Perusahaan ing welldone@welldonepcb.com