RGB panggung panggung Sinkpad MCPCB

ngadeg ipad sing bisa diatur, wadhah tablet


Detail Produk

RGB panggung panggung Sinkpad MCPCB

Struktur MCPCB jalur termal langsung

13
15

Kapabilitas Produksi

"Nomer Model: MCPCB sisih siji

Kekandelan Tembaga: 0,5-4OZ

Papan Ketebalan: 0.4-6.0mm

Min Ukuran Lubang: T / 2mm

Min Jembar Baris: 0.15mm

Min Jarak Garis: 0.15mm

Finishing permukaan: HASL, emas Immersion, emas Flash, perak berlapis, OSP Jeneng barang: RGB panggung panggung Sinkpad MCPCB

Konduktivitas termal: 350w / mk

Ketebalan Papan V-cut: 0.6-3mm

Ukuran V-cut: 5mm * 1200mm

Ngambang Solder: 260 ℃ / 3min

Garansi: 5 taun

Resistansi Isolasi: 10 ^ 12 Biasa

Voltase uji coba: 50-250V

Kekuwatan kupas: 2.2N / mm "

LED Area kristal padhet sing nyambung langsung karo kabeh landasan

"MCPCB kanthi konduktivitas termal sing efisien ing pesawat lan pesawat penting kanggo LED daya dhuwur. Sanajan struktur tumpukane katon padha, kinerja MCPCB gumantung karo area pad termal, kekandelan bahan interlayer, konduktivitas termal kanggo saben materi lapisan lan cara nggawe.

MCPCB laminasi tradisional nggunakake sistem adesif kanthi Tg perekat rendah kanggo nglapisi lapisan sing beda-beda. Cara nggawe laminasi iki nambah resistensi termal kanggo struktur tumpukan sakabèhé. Lapisan dielektrik dipasang ing antarane tembaga lan basa logam kanggo wilayah pad termal lan listrik. Pad termal sing terisolasi listrik ngalami resistensi termal sing padha ing jalur termal. "

Lamaran

16
17
Penawaran: MCPCB sisi siji, MCPCB sisi loro, MCPCB lapisan pindho, MCPCB sing bisa ditekuk, MCPCB Path Thermal langsung, MCPCB ikatan eutektik. MCPCB kita wis disesuaikan.
Lampu LED LED bar sing dhuwur bar, MCPCB dening pemasok Cina
1.aluminum basis PCB LED kamera digital modul modul LED MCPCB
2.aluminum landasan PCB cctv kamera keamanan LED produsen MCPCB pencahayaan
3. basainum PCB laminate klambi tembaga
4.aluminum basis PCB cctv kamera keamanan LED produsen MCPCB
1) materi: FR-4, Tembaga, Aluminium adhedhasar
2) lapisan: 1-4 tanduran RGB sing dipimpin tuwuh dadi produsen mcpcb cahya
3) kekandelan tembaga: 0,5 oz, 1,0oz, 2oz, 3oz, 4oz
4) finish permukaan: HASL, OSP, Immersion Gold, Immersion silver, Flash gold, Plated silver.
5) warna topeng solder: Ijo, ireng, putih.
6) Sudut potong V: 30, 45,60 derajat
7) Voltase uji coba: 50-250V
8) Sertifikat: UL, ISO9001, RoHS, SGS, CE

Kontrol kualitas

19

Informasi Perusahaan

image111

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita