Pabrik PCB aluminium aluminium SMD kualitas MCPCB 5630 Produsen PCB LED

ngadeg ipad sing bisa diatur, wadhah tablet


Detail Produk

Katrangan Produk

Kapasitas produksi

Item PCB Kapasitas Pabrik
   Cacah Lapisan    1-20L
   Bahan Dhasar    FR4, FR-Dhuwur FR4, CEM3, aluminium, Frekuensi Tinggi (Rogers, Taconic, Aron, PTFE, F4B)
   Kandel Bahan (mm)    0.40, 0.60, 0.80, 1.00, 1.20, 1.50, 1.60, 2.0, 2.4, 3.2
   Ukuran papan maksimal (mm)    1200x400mm
   Toleransi Outline Papan    ± 0,15mm
   Papan Kandel    0.4mm - 3.2mm
   Toleransi Kandel    ± 8%
   Baris / ruang minimal    0,1mm
   Min Annular Ring    0,1mm
   SMD Pitch    0.3mm
Bolongan  
   Ukuran Lubang Min (mekanik)    0,2mm
   Ukuran Lubang Min (bolongan laser)    0,1mm
   Ukuran Lubang TOL (+/-)    PTH: ± 0,075mm; NPTH: ± 0,05mm
   Posisi Lubang TOL    ± 0,075mm
Plating  
   HASL / LF HAL    2.5um
   Emas Immersion    Nickel 3-7um Au: 1-5u ''
   Lumahing Rampung    HAL, ENIG, Emas Plated, Gold Immersion, OSP
   Tembaga  
   Bobot Tembaga    0,5-6oz
Werna  
   Topeng solder    Ijo, Biru, Ireng, Putih, Kuning, Abang, Matt Hijau, Matt Ireng, Matt Biru
   Layar sutra    Putih, Ireng, Biru, Kuning
   Format File sing Ditampa    File Gerber, Power PCB, CAD, AUTOCAD, ORCAD, P-CAD, CAM-350, CAM2000
   Sertifikat    ROSH, ISO9001, UL
3

Layanan OEM / ODM / EMS kanggo PCB:

PCBA, Déwan Papan PCB: SMT & PTH & BGA
PCB lan desain kurungan
Komponen sumber lan tuku
Prototyping cepet
Cetakan injeksi plastik
Stamping lembaran logam
Déwan pungkasan
Tes: AOI, Tes In-Circuit (TIK), Tes Fungsional (FCT)
Izin khusus kanggo ngimpor bahan lan ngekspor produk

Kemampuan - SMT

Garis 9 (5 Yamaha, 4KME)
Kapasitas 52 yuta penempatan saben wulan
Max Board Ukuran 457 * 356mm. (18 "X14")
Ukuran Komponen Min 0201-54 sq.mm. (0,084 sq. Inci), konektor panjang, CSP, BGA, QFP
Kacepetan 0,15 detik / chip, 0,7 detik / QFP

Kemampuan - PTH

Garis 2
Papan maksimal jembaré 400 mm
Ketik gelombang Dual
Dhukungan garis bebas PBS status PBS
Maksimum temp 399 derajat C
Semprot tambahan tambang
Panaskan 3

4
5

Syarat penawaran khusus

Kanggo mesthekake kuotasi sing akurat, priksa manawa kalebu informasi ing ngisor iki kanggo proyek sampeyan:
          File GERBER lengkap kalebu dhaptar BOM
          Jinis file liyane (Allium, Pro-tel, Utawa CAD)
          Cathetan "Waca Aku" kanggo informasi pabrikan tambahan
          Jumlah
          Nguripake wektu
          Syarat Palatalisasi
          Syarat Bahan
          Rampung syarat
          Pethikan kustom sampeyan bakal dikirim mung 2-24 jam, gumantung saka kerumitan desain.

Kontrol Kualitas

6

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita