Pabrik Sirkuit PCB Pabrik Aluminium MCPCB Shenzhen 2835 Pabrik LED PCB

ngadeg ipad sing bisa diatur, wadhah tablet


Detail Produk

Rincian Produk

Bahan Dasar: Aluminium

Kandel Tembaga: 1oz ~ 4oz

Papan Ketebalan: 0,5 ~ 3.2mm

Min Ukuran Lubang: 0.15MM

Min Jembar Baris: 3mil

Min Jarak Line: 3mil

Finishing Lumahing: HASL

Jeneng: MCPCB Factory Aluminium PCB Circuit Board 2835 PCB Pabrik LED: Jenis:

Papan kaku Bahan: Aluminium

Cacah lapisan: 1 lapisan

Konduktif termal: 2,2 w / MK

Topeng Solder: Putih

Aplikasi: Piranti Elektronik

OEM / ODM: Nampa

Sertifikat: ISO / TS16949 / ROHS / TS16949

Pengiriman: DHL UPS EMS TNT FedEx

Layanan OEM / ODM:      
Lapisan  1-22 lapisan Min jembaré garis 2mil
Maks. Ukuran Papan (siji & kaping pindho
sisi)
700 * 1200mm Min. Jembaré dering biasa: Vias 3mil
  

Rampung permukaan

HAL (kanthi gratis Pb), dilapisi Ni / Au, perak Immersion,IMM Ni / Au, IMM Sn, angel 

emas, OSP, lsp

Min. Kekandelan papan (multilayer) 4pemain: 0.4mm;
6pemain: 0.6mm;
8pemain: 1mm;
10pemain: 1.2mm
  

 

Bahan papan

FR-4; dhuwur Tg; CTI dhuwur; gratis halogen; frekuensi dhuwur (rogers, taconic, PTFE, nelcon, ISOLA,polyclad 370 HR); tembaga kandel Kekandelan plating (Teknik:
Immersion Ni / Au)
Jenis plating: IMM Ni, Min // Ketebalan maksimal: 100 / 150U '' Tipe pelapik: IMM Au, Min./Maksimum ketebalan: 2 / 4U ''
Kontrol imppedansi  ± 10% Jarak antarane
baris menyang pojok papan
Garis Besar: 0.2mm V-CUT: 0.4mm
Kekandelan tembaga basa (Batin
lan lapisan njaba)
Min kekandelan: 1/3 OZ Maks. kekandelan: 6OZ Ukuran Min.hole hole (papan kekandelan ≥2mm) Rasio aspek≤16
  

 

Ketebalan tembaga rampung

Lapisan njaba:
Min. Kekandelan 1 OZ,
Maksimum. Kandel 10 OZ
Lapisan batin:
Min. Kekandelan 0,5OZ,
Maksimum. Kandel 6 OZ
Kekandelan maksimal papan (sisih siji & kaping pindho) 6mm

Produk sing Dituduhake

4
5

ALIR PCB:

6
7

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita