MCPCB Elektronik Cerdas kanggo lampu tabung LED MCPCB kanggo LED daya dhuwur

ngadeg ipad sing bisa diatur, wadhah tablet


Detail Produk

3
4
5

1. Jenis PCBS sing ahli ing endi? 

Kita duwe spesialisasi ngasilake PCB sisih Singe, PCB sisi pindho, PCB Multilayer, PCB Aluminium, PCB Semprot, PCB Emas Emas Kacakup, lsp.

 

2. Apa pimpinan sampeyan? 

Wektu utama biasane pas wektune ing kene, biasane 3-5hari kanggo conto PCB, 7-15 dina kanggo produksi massal. Kanggo sawetara kahanan khusus, kita uga bisa menehi saran marang para pelanggan sadurunge supaya ora ana gegayuhan utawa kerugian sing dikarepake.

 

3. Apa kabijakan tes sampeyan lan carane ngontrol kualitas? 

Kanggo conto, biasane dites nganggo probe mabur; kanggo Volume PCB luwih saka 3 meter persegi, biasane dites nganggo perlengkapan, iki bakal luwih cepet. Amarga ana akeh langkah kanggo produksi PCB, biasane kita mriksa sawise saben langkah.

 

4. Apa paket sampeyan? 

Kanthi paket vakum batin lan karton metu.

 

5. pangiriman PCB? 

Iki gumantung karo pelanggan, kadang kita ngirim liwat forwarder, sing uga agensi DHL, TNT, UPS, FedEx, lan liya-liyane. Peneraju kita bisa nyedhiyakake biaya pengiriman sing luwih apik tinimbang langsung saka perusahaan ekspres kasebut.

 

6. Apa kemampuan ngasilake sampeyan? 

Kemampuan kita rata-rata 30.000 meter persegi saben wulan.

 

7. Aku mung duwe conto PCB, dudu file PCB, apa sampeyan bisa ngasilake kanggo aku? 

Ya, kita bisa nyalin file adhedhasar conto sampeyan, jeneng file iki Gerber, lan produksi banjur diwenehake menyang file Gerber.

8. Apa sampeyan bisa ngrancang file Gerber? 

Kita bisa ngrancang file Gerber yen pelanggan bisa menehi skema, conto skema uga kasedhiya yen pengin pelanggan.

 

9. Apa format file PCB sing bisa ditampa kanggo produksi? Piranti lunak CAM apa sing sampeyan gunakake? 

Kita nampa file Gerber kanggo produksi. CAM350, GENESIS, UCAM, CG-CAM, V-2000.

 

10. Apa sampeyan ngidini aku nggabungake sawetara bagean menyang siji panel? 

Ya, iki biasane kedadeyan ing pabrik, kanthi cara iki bisa mbantu pelanggan nyuda sawetara biaya lan kanthi drajad tartamtu, bisa nyuda sawetara biaya perakitan.

 

11. Apa jumlah pesanan minimum sampeyan? 

Kita ora duwe watesan babagan MOQ, prototipe, volume medium lan volume gedhe kabeh bisa ditampa.

 

12. Bakal Spesifikasi Khusus Bebas ROHS. Papan ditandhani nganggo simbol tanpa timah? 

Ya, bisa, nanging kudu pelanggan nemtokake syarat kasebut ing file.

 

13. Apa file desain aman yen dak kirimake menyang pabrik? 

File pelanggan bakal dilindhungi kanthi apik ing pabrik iki lan ora bakal menehi katrangan marang pihak katelu. Kita bisa mlebu NDA karo sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita