Warta

  • Understanding the difference between aluminum board and PCB

    Ngerti bedane papan aluminium lan PCB

    Apa sing diarani Papan aluminium Papan aluminium minangka jinis klambi tembaga adhedhasar logam kanthi fungsi disipasi panas sing apik. Umume, panel tunggal kasusun saka telung lapisan, yaiku lapisan sirkuit (foil tembaga), lapisan insulasi lan lapisan basa logam. Umume ing produk lampu LED. Th ...
    Waca liyane
  • North American PCB Industry Sales Up 1 Percent in November

    Penjualan Industri PCB Amerika Utara Ngunggah 1 Persen ing wulan November

    IPC ngumumake temuan Nopember 2020 saka Program Statistik Papan Sirkuit Amerika Utara (PCB). Rasio buku-kanggo-tagihan regane 1,05. Total pangiriman PCB Amerika Utara ing November 2020 nganti 1.0 persen dibandhingake karo wulan sing padha taun kepungkur. Dibandhingake karo wulan sadurunge, N ...
    Waca liyane
  • PCB Connect: Impact on PCB Prices During the Pandemic

    PCB Connect: Pengaruh kanggo Harga PCB Sajrone Pandemi

    Nalika jagad nyetel efek pandemi global, paling ora ana sawetara perkara sing bisa dipercaya supaya tetep tetep. Ekonomi Tiongkok wis berjuang ing wiwitan pandemi, wis pulih kanthi kuat, kanthi kegiatan manufaktur Tiongkok saya mundhak kanggo ...
    Waca liyane
  • PCB Connect BV Hires Bill van de Griendt as Key Account Manager

    PCB Connect BV Nyewa Bill van de Gfriendt minangka Key Account Manager

    Kanthi latar mburi ekstensif ing industri PCB, Bill van de Gfriendt PCB Connect BV minangka Manajer Akun Utama kanggo pasar Walanda. Kanthi latar mburi sing padhet lan akeh ilmu, pengalaman sing jembar sajrone 10 taun ing industri PCB lan 25 ing elektronik, perusahaan kasebut ujar manawa Bill bakal nguatake ...
    Waca liyane