MCPCB

  • 40*40mm copper PCB&PCBA a factory SMD high quality MCPCB 3535 led PCB manufacturer

    40 * 40mm tembaga PCB & PCBA pabrik SMD berkualitas tinggi MCPCB 3535 produsen PCB sing dipimpin

    Deskripsi Produk Kapabilitas produksi Parameter teknis lan kapabilitas proses substrat logam (MCPCB) SPESIFIKASI ITEM Lumahing LF HASL, emas perendaman, perak perendaman, OSP Layer Single, Multilayer sisi loro lan struktur khusus PCB ukuran maksimal 240mmx1490mm UTAWA 490x1190mm PCB ketebalan 0.4-3.0mm Ketebalan Tembaga Foil H 1/2/3/4 (oz) Lapisan lapisan insulasi 50/75/100/125/150/175/200 (um) Ketebalan Basis Logam Aluminium (1100/3003/5052 / ...
  • RGB stage lighting Sinkpad MCPCB

    RGB panggung panggung Sinkpad MCPCB

    Pencahayaan panggung RGB Sinkpad MCPCB Struktur termal langsung struktur MCPCB Kapasitas Produksi "Model Model: Kekandelan Tembaga MCPCB satu sisi: Tebal Papan 0.5-4OZ: 0.4-6.0mm Min. Ukuran Lubang: T / 2mm Min. Jembar baris: 0,15mm Min. Jarak baris: 0.15mm Permukaan: HASL, emas Immersion, emas Flash, perak berlapis, OSP Jeneng barang: Pencahayaan panggung RGB Sinkpad MCPCB Konduktivitas termal: 350w / mk V-cut Papan Ketebalan: 0.6-3mm V-cut Ukuran: 5mm * Ngambang Solder 1200mm: Garansi 260 ℃ / 3min ...
  • One Stop MCPCB Sourcing PCB Assembly Design Services

    Layanan Desain MCPCB Sourcing PCB One Stop

    Nomer Model Detil Cepet: Bahan Dasar MK248-PCB: FR-4, TG tinggi, Aluminium, Roger, FR4 Copper Thickness: 1 / 2OZ 1OZ 2OZ 3OZ, Papan Ketebalan 1OZ: 0.2-4.0mm, Flex 0.01-0.25mm, 1.6mm Min Ukuran Lubang: 0,01 ", 0,25mm, utawa 10mil Min. Jembar baris: 0,075mm Min. Jarak Garis: 0,075mm Permukaan Akhir: Emas Immersion, Lapisan ENIG: 1-18 lapisan Ukuran Papan Max: 635 X1000 mm Warna topeng solder: Paket Komponen Hijau, Kuning, Abang, Ireng, Biru, Putih: 01005, 0201 Piranti lunak CAM: Genesis , Standar CAM350 PCB: IPC ...
  • Shenzhen top quality aluminum PCB MCPCB with Taiyo PSR-4000 series pure white solder mask

    Shenzhen PCB MCPCB aluminium kualitas paling apik kanthi topeng solder putih Taiyo PSR-4000

    Kemampuan Pabrikan: barang Kemampuan Pabrik Bahan FR4, CEM-1, Aluminium, Lapisan Poli Amida No. 1-12 Tebal papan rampung 0,1 mm-4.0mm Ketebalan Papan Ketebalan ± 10% Ketebalan kooper 0,5 OZ-3OZ (18 um-385 um) Tembaga Plating Lubang 18-40 um Kontrol Impedansi ± 10% Warp & Twist 0,70% Peel bisa 0,012 ″ (0,3mm) -0,02 '(0,5mm) Gambar Jembar Jejak (a) 0,075mm (3mil) Jembar Spasi Min (b) 0,1mm (4 mil) Cincin Annular Min 0,1mm (4 mil) SMD Pit ...
  • Aluminium PCB Board and MCPCB for LED lighting PCB

    Papan PCB Aluminium lan MCPCB kanggo PCB lampu LED

    Deskripsi Produk Bahan Aluminium, tembaga Maksimum Count Lager 4 Lapisan Panel Maksimum Ukuran 17 "x 23" (432 x 584 mm2) Min. Papan Ketebalan 1.0mm Al, 4 mil (0,1 mm) FR4 Tembaga Klambi (batin) 1/2 OZ, 1 OZ, 2 OZ, 3 OZ, 4OZ Copper Clad (njaba) 1/2 OZ, 1 OZ, 2 OZ, 3 OZ, 4 OZ Permukaan Rampung ENTEK 106A, Emas Kacemplung, HAL, perak solder Mask LPI: Taiyo PSR 4000, Tamura DS2200, Probimer 77MA Minimum Trace (jembar) 12.0 mils (0.30 mm) Jejak Minimal (jarak) 12 ...
  • Aluminum LED Bulb Light PCB, OEM MCPCB Manufacturer

    Aluminium Lampu bohlam LED PCB, Produsen OEM MCPCB

    Aluminium (Cu, Fe) inti PCB (MCPCB) duwe konduktivitas termal sing dhuwur saka panelitian elektronik lan bahan elektronik isolasi adhedhasar logam, Produk kami akeh digunakake ing telekomunikasi, listrik, elektronik, peralatan medis, peralatan mekanik, lampu lan lapangan liyane. Penawaran: MCPCB sisi siji, MCPCB sisi loro, MCPCB lapisan pindho, MCPCB sing bisa ditekuk, MCPCB Path Thermal langsung, MCPCB ikatan eutektik. MCPCB kita wis disesuaikan. 1.aluminum basis PCB LED ...
  • Smart Electronics MCPCB for LED tube light MCPCB for high power LED

    MCPCB Elektronik Cerdas kanggo lampu tabung LED MCPCB kanggo LED daya dhuwur

    1. Jenis PCBS sing ahli ing endi? Kita duwe spesialisasi kanggo ngasilake PCB sisih Singe, PCB sisi pindho, PCB Multilayer, PCB Aluminium, PCB Semprot, PCB Emas Rendhem, lsp. 2. Apa wektu pimpinan sampeyan? Wektu utama biasane pas wektune ing kene, biasane 3-5hari kanggo conto PCB, 7-15 dina kanggo produksi massal. Kanggo sawetara kahanan khusus, kita uga bisa menehi saran marang para pelanggan sadurunge supaya ora ana gegayuhan utawa kerugian sing dikarepake. 3. Apa kabijakan tes sampeyan lan cara ngontrol kuali ...
  • High TG PCB Prototype/ Flex PCB Manufacture Line /MCPCB Fabrication

    Prototipe TG PCB Prototipe / Flex PCB Line Produksi / Pabrik MCPCB

    Product Description Item Capability  1.Base Material FR-4 / High TG FR-4 / Lead free Materials (ROHS Compliant) / Halogen Free material /CEM-3/CEM-1//ROGERS 2.Layers 1-40 3.Finished inner/outer copper thickness 1-6OZ 4.Finished board thickness 0.2-7.0mm Tolerance Board thickness≤1.0mm: +/-0.1mm1<Board thickness≤2.0mm: +/-10% Board thickness>2.0mm: +/-8% 5.Max panel size ≤2sidesPCB: 600*1500mmMultilayer PCB: 500*1200mm 6.Min conductor line width/spacing Inner layers...
  • Best quality high power aluminum LED round led PCB 220v, MCPCB , PCB board , 94v0 LED PCB

    Kualitas tinggi putaran LED aluminium berkualitas tinggi dipimpin PCB 220v, MCPCB, papan PCB, PCB LED 94v0

    Keterangan Produk Kapabilitas teknologi PCB Fitur Tingkat penyerapan banyu sing kurang angel Cahya mekanik dhuwur Kinerja listrik sing apik apa wae ing sangisore kahanan sing lembab utawa garing, bahan tahan api bisa nganti 94-V0 Tahan suhu dhuwur, kinerja dielektrik sing dhuwur lan kinerja pemrosesan mekanik. Pabrik PCB lan file PCB majelis PCB kanthi dhaptar bagean sing disedhiyakake dening papan PCB pelanggan, bagean papan sirkuit sing dituku dening dewan PCB ...
  • Best quality high power aluminum LED PCB 220v, MCPCB , PCB board , 94v0 LED PCB

    Kualitas tinggi aluminium LED PCB 220v, MCPCB, papan PCB, 94B0 LED PCB

    Spesifikasi Lapisan Lapisan Tunggal Bahan dasar Aluminium, FR-4, Papan Tembaga foil Tebal 0.8mm, 1mm, 1.2mm, 1.5mm, 1.6mm, 2mm Ketebalan Tembaga 12um-35um Mini. Ketebalan inti 0,1mm (4mil) Min. Jejak / Jarak Jembar 0,25mm (10mil) Min. Lubang kanggo Punching 0.7mm (28mil), Pengeboran Laser: 0,1mm (4mil) Profil CNC + V-CUT warna topeng Solder Putih, Ireng Breakdown voltase K2KV Kita bisa Ngatur produk sesuai karo kebutuhan sampeyan! -Konsumer ...
  • 3D fold able MCPCB 1.6MM 1OZ 0.24W/m.k Auto LED lamp

    Lampu 3D bisa MCPCB 1.6MM 1OZ 0.24W / mk Lampu LED otomatis

    NO. Spesifikasi Kemampuan Pabrik PCB 1 Lapisan PCB 1 nganti 48 lapisan 2 Bahan papan papan PCB CEM-1, FR4, FR-High FR4, ALU, CEM-3, Rogers, HDI, lsp. 3 Dimensi maks 600 x 480mm 4 Min garis jembaré 0.1mm 5 Jarak jarak 0,1mm 6 Toleransi dimensi ± 0,1mm diameteripun bolongan 7 Menin 0.2mm 8 Cakupan ketebalan papan PCB 0,2 nganti 6,0mm 9 Min ketebalan tembaga ing bolongan 0,02mm 10 Tebal DK 0,08 nganti 6.0mm 11 NP ...
  • Shenzhen aluminum PCB factory SMD quality MCPCB 5630 LED PCB manufacturer

    Pabrik PCB aluminium aluminium SMD kualitas MCPCB 5630 Produsen PCB LED

    Deskripsi Produk Kapasitas Produksi Kapasitas Produksi Barang PCB Cithakan Bahan Basis 1-20L FR4, FR-Dhuwur FR4, CEM3, aluminium, Frekuensi Tinggi (Rogers, Taconic, Aron, PTFE, F4B) Kandel Bahan (mm) 0.40, 0.60, 0.80 , 1.00, 1.20, 1.50, 1.60, 2.0, 2.4, 3.2 Ukuran papan maks (mm) 1200x400mm Toleransi Garis Besar Papan ± 0.15mm Papan Tebal 0.4mm – 3.2mm Toleransi Tebal ± 8% Garis / ruang minimal 0.1mm Min Annu ...