Syarat lan Ketentuan

bannerAbout

Syarat lan Ketentuan

Perjanjian iki ngemot syarat lan katemtuan panggunaan LTD Elektronik WELLDONE. Situs Internet. Kaya sing digunakake ing Perjanjian iki: (i) "we", "us", utawa "our" nuduhake WELLDONE ELECTRONICS LTD.; (ii) "sampeyan" utawa "sampeyan" nuduhake individu utawa entitas sing nggunakake "Situs Internet; (iii)" Situs Internet "nuduhake kabeh kaca sing bisa dideleng (kalebu header kaca, grafis khusus, ikon tombol, link, lan teks) , kode program sing ndasari, lan layanan sing ana gandhengane lan dokumentasi situs iki; lan (iv) "Mitra" nuduhake entitas pihak katelu sing digawe WELLDONE ELECTRONICS LTD. wis nggawe versi saka Situs Internet iki utawa sing wis diidini WELLDONE Elektronika LTD. kanggo nyambung menyang Situs Internet iki utawa karo sing ana hubungane karo marketing WELLDONE Electric LTD. Kanthi ngakses, browsing, lan / utawa nggunakake Situs Internet iki, sampeyan ngakoni manawa sampeyan wis maca, ngerti, lan setuju bakal tundhuk karo syarat lan kahanan lan tundhuk marang kabeh hukum lan peraturan sing ditrapake.
 

1. Lisensi Penggunaan

Kita menehi lisensi sing winates, ora eksklusif, ora bisa ditransfer, sing bisa dibatalake kanggo nggunakake Situs Internet mung kanggo ngatur proses tuku, kalebu ndeleng, njaluk, nyetujoni lan pesen produk kanggo sampeyan dhewe utawa kanggo perusahaan sampeyan. Minangka sing duwe lisensi ing Situs Internet, sampeyan ora bisa nyewa, nyewa, menehi kepentingan keamanan, utawa ngirim hak apa wae sing sampeyan lakoni nalika nggunakake Situs Internet iki. Sampeyan luwih ora sah kanggo adol maneh manajemen pamrosesan lan layanan pamrosesan saka Situs Internet iki.
 

2. Ora Ana Garansi / Sanggahan

WELLDONE LISTRIK LTD. lan mitra kasebut ora njamin manawa panggunaan situs Internet ora bakal terganggu, pesen utawa panjaluk bakal dikirim, utawa operasi situs Internet bakal bebas kesalahan utawa aman. Kajaba iku, mekanisme keamanan sing dileksanakake dening WELLDONE Elektronika LTD. lan mitra uga duwe watesan sing ana, lan sampeyan kudu nemtokake manawa situs Internet cukup kanggo nyukupi sarat sampeyan. WELLDONE LISTRIK LTD. lan mitra kasebut ora tanggung jawab kanggo data apa wae sing ana ing server utawa server.
Sampeyan bakal tanggung jawab kanggo kabeh panggunaan akun lan njaga kerahasiaan sandhi lan informasi sampeyan. Kita nyuda nuduhake sandhi lan nomer akun karo sapa wae; nuduhake apa wae sing tanggung jawab sampeyan dhewe. Mula, sampeyan kudu milih tembung sandhi sing ora jelas lan asring ngganti tembung sandhi.
LTD LTD. Situs internet lan isine diwenehake "kaya" lan WELLDONE Elektronika LTD. lan mitra kasebut ora menehi representasi utawa jaminan babar pisan babagan situs iki, isine utawa produk apa wae. WELLDONE LISTRIK LTD. lan Mitra kasebut kanthi tegas mbantah kabeh jaminan, kanthi nyata utawa tersirat, babagan merchantability, fitness kanggo tujuan tartamtu, utawa non-infringement. Penafian iki dening WELLDONE Elektronika LTD. lan Mitra kasebut ora bakal mengaruhi babar pisan pabrikan, yen ana, sing bakal diwenehake. WELLDONE Elektronika LTD., Mitra, panyedhiya lan reseller ora bakal tanggung jawab kanggo karusakan langsung, ora langsung, khusus, insidental utawa akibat (kalebu, nanging ora winates kanggo, kerusakan kanggo bathi sing ilang, bathi sing ilang, gangguan bisnis, informasi sing ilang utawa data, gangguan komputer, lan sapanunggalane) utawa biaya pengadaan barang utawa layanan pengganti sing ana saka utawa ana gandhengane karo panggunaan produk utawa panggunaan utawa ora bisa nggunakake situs Internet iki, sanajan WELLDONE ELECTRONICS LTD. lan / utawa Mitra wis dilaporake babagan kemungkinan kerusakan kasebut, utawa kanggo tuntutan apa wae pihak liya. WELLDONE LISTRIK LTD. lan Mitra ora nuduhake utawa njamin manawa informasi sing diwenehake ing situs Internet iki akurat, lengkap utawa saiki. Watesan kasebut bakal tetep ana sawise mungkasi perjanjian iki.
 

3. Judhul

Kabeh judhul, hak kepemilikan, lan hak kekayaan intelektual ing Situs Internet tetep ana ing WELLDONE Elektronika LTD., Mitra lan / utawa sing menehi. Undhang-undhang hak cipta lan perjanjian nglindhungi Situs Internet iki, lan sampeyan ora bakal mbusak kabar utawa label kepemilikan ing Situs Internet. Liwat panggunaan Situs Internet iki, ora ana hak properti intelektual sing bakal ditransfer menyang sampeyan.
 

4. Nganyarke

WELLDONE LISTRIK LTD. lan Mitra duwe hak kanggo nganyari lan nganyarke Situs Internet miturut sawijine kabecikan tanpa kabar kanggo sampeyan, kalebu nanging ora winates kanggo, ngganti fungsi, antarmuka pangguna, prosedur, dokumentasi, utawa syarat-syarat ing Persetujuan iki. WELLDONE LISTRIK LTD. luwih maneh duwe hak kanggo ngowahi syarat lan katemtuan sing ana ing kene lan ing kabijakan kasebut kanthi dikirim ing Situs Internet. Yen nganyari, nganyarke utawa modifikasi, sampeyan ora bisa ditampa, siji-sijine cara kanggo mungkasi panggunaan situs Internet. Nggunakake terus situs Internet sawise ana pangowahan ing situs utawa ngirim persetujuan anyar ing situs kasebut, mula bakal ana idin saka pangowahan kasebut.
 

5. Larangan tumrap Modifikasi

Ing lisensi kasebut, sampeyan dilarang ngowahi, nerjemahake, nggawe maneh, mbatalake utawa mbalikke rekayasa utawa nyoba golek kode sumber kanggo operasi Situs Internet utawa nggawe turunan WELLDONE Elektronika LTD. adhedhasar Situs Internet utawa bagean saka Situs Internet. Kanggo tujuan Kesepakatan iki, "rekayasa terbalik" tegese ujian utawa analisis piranti lunak Situs Internet kanggo nemtokake kode sumber, struktur, organisasi, desain internal, algoritma utawa piranti enkripsi.
 

6. Pungkasan

Lisensi iki bakal mandheg kanthi otomatis nalika wara-wara sampeyan yen sampeyan ora tundhuk karo syarat lan katemtuan sing dijelasake ing kene. WELLDONE LISTRIK LTD. nduweni hak kanggo mungkasi lisensi pangguna apa wae sawayah-wayah kanthi alesan utawa ora ana alesan. Pungkasan kasebut bisa didhasarake mung miturut kabijakan WELLDONE ELECTRONICS LTD. lan / utawa Mitra.
 

7. Penafian Liyane

WELLDONE LISTRIK LTD. lan Mitra kasebut ora bakal tanggung jawab utawa tanggung jawab marang sampeyan amarga tundha utawa gagal nindakake miturut Perjanjian iki yen ana wektu tundha utawa kegagalan amarga ana geni, bledosan, perselisihan tenaga kerja, gempa bumi, korban utawa kacilakan, kurang utawa gagal fasilitas transportasi lan / utawa layanan, kekurangan utawa kegagalan fasilitas telekomunikasi lan / utawa layanan kalebu layanan Internet, epidemi, banjir, kekeringan, utawa amarga ana perang, revolusi, kerusuhan sipil, blokade utawa embargo, tumindak Gusti Allah, ana ketidakmampuan kanggo entuk lisensi sing dibutuhake, idin utawa wewenang, utawa amarga ana undang-undang, proklamasi, peraturan, angger-angger, panjaluk utawa panjaluk saka pamrentah apa wae utawa sebab liyane, apa padha utawa ora padha karo sing diemotake, ora ana kendali sing cukup saka WELLDONE Electric Elektronika LTD. lan Mitra.
Perjanjian iki nuduhake persetujuan lengkap babagan lisensi iki lan mung bisa diowahi kanthi amandemen tertulis sing ditindakake kalorone pihak.
Yen ana ketentuan ing Perjanjian iki sing ora bisa dileksanakake, ketentuan kasebut bakal dianyarake mung nganti diperlokake.
Sampeyan makili lan njamin manawa, minangka individu sing setuju karo syarat-syarat Perjanjian iki, sampeyan duwe wewenang lan kekuwatan kanggo setuju karo Perjanjian iki kanggo awake dhewe lan organisasi sing sampeyan pengin makili.