Penjualan Industri PCB Amerika Utara Ngunggah 1 Persen ing wulan November

IPC ngumumake temuan Nopember 2020 saka Program Statistik Papan Sirkuit Amerika Utara (PCB). Rasio buku-kanggo-tagihan regane 1,05.

Total pangiriman PCB Amerika Utara ing November 2020 nganti 1.0 persen dibandhingake karo wulan sing padha taun kepungkur. Dibandhingake karo wulan sadurunge, pengiriman November mudhun 2,5 persen.

Pesenan PCB ing wulan November munggah 17,1 persen taun-taun lan mundhak 13,6 persen saka wulan sadurunge.

"Kiriman lan pesenan PCB isih rada stabil nanging tetep sesuai karo tren anyar," ujare Shawn DuBravac, kepala ekonom IPC. "Nalika pengiriman rada mudhun ing rata-rata pungkasan, pesanan mundhak luwih saka rata-rata lan 17 persen luwih dhuwur tinimbang setahun kepungkur."

Kasedhiya Data Rinci
Perusahaan sing melu Program Statistik PCB Amerika Utara IPC duwe akses menyang temuan rinci babagan PCB kaku lan penjualan lan pesenan sirkuit sing fleksibel, kalebu rasio buku-nganti-tag sing kaku lan fleksibel, tren tuwuh miturut jinis produk lan tingkat ukuran perusahaan, panjaluk prototipe , tuwuhing sales ing pasar militer lan medis, lan data liyane sing tepat wektu.

Nafsirake Data
Rasio buku-kanggo-tagihan diitung kanthi dibagi regane pesenan sing dipesen sajrone telung wulan kepungkur kanthi nilai penjualan sing ditagih sajrone periode sing padha saka perusahaan ing conto survey IPC. Rasio luwih saka 1,00 nuduhake manawa permintaan saiki luwih maju tinimbang pasokan, sing minangka indikator positif kanggo pertumbuhan penjualan sajrone telung nganti rong wulan sabanjure. Rasio kurang saka 1,00 nuduhake kuwalik.

Tingkat tuwuhing taun lan taun nganti saiki nyedhiyakake tampilan industri sing paling migunani. Bandhingan saben wulan kudu digawe kanthi ati-ati amarga nuduhake efek mangsan lan volatilitas jangka pendek. Amarga pesenan cenderung luwih gampang owah tinimbang pangiriman, pangowahan rasio buku nganti tagihan saka wulan nganti wulan bisa uga ora signifikan, kajaba tren sing katon luwih saka telung wulan berturut-turut. Sampeyan uga kudu nimbang pangowahan ing pesenan lan pangiriman kanggo ngerti apa sing nyebabake pangowahan saka rasio buku-nganti-tagihan.


Wektu kiriman: Mar-12-2021