Layanan Desain MCPCB Sourcing PCB One Stop

ngadeg ipad sing bisa diatur, wadhah tablet


Detail Produk

Rincian Cepet

Nomer Model: MK248-PCB

Bahan Dasar: FR-4, TG dhuwur, Aluminium, Rogers, FR4

Kandhel Tembaga: 1 / 2OZ 1OZ 2OZ 3OZ, 1OZ

Papan Ketebalan: 0.2-4.0mm, Flex 0.01-0.25mm, 1.6mm

Min Ukuran Lubang: 0,01 ", 0,25mm, utawa 10mil

Min Jembar baris: 0,075mm

Min Jarak Line: 0,075mm

Finishing permukaan: Emas Immersion, ENIG

Lapisan: 1-18 lapisan

Ukuran Papan Max: 635 X1000 mm

Werna topeng solder: Ijo, Kuning, Abang, Ireng, Biru, Putih

Paket Komponen: 01005, 0201

Piranti lunak CAM: Genesis, CAM350

Standar PCB: IPC-A-610D

Produsen One Stop EMS

PCB Prototype & Assembly 

Sistem produksi pabrik lengkap lan persyaratan kualitas sing ketat wis mbantu atusan pelanggan ngrampungake proyek sing sukses.

Welldone duwe tim profesional sing khusus kanggo nuntun sampeyan ing saben langkah - saka sumber nganti ngatasi tantangan potensial ing dalan.

Sing paling penting yaiku saluran pengadaan bahan sing bisa dipercaya bakal mbantu nyilikake biaya BOM.

Gunakake Kasus:

2

Otomotif

Elektronik konsumen

Omah Cerdas

Otomatisasi Industri

Piranti Medhis

Elektronik Telekomunikasi

Energi Anyar

Lan sapanunggalane 

3
6

Dhaptar Peralatan Utama: 

9

Proses Majelis PCB:

10

WELLDONE ELECTRICS LTD bisa nyedhiyakake layanan perakitan PCB mandheg, kalebu:

- Layanan Teknik  

- Desain & Perakitan PCB  

- Manajemen Pengadaan Komponen & Manajemen Bahan  

- Prototyping Lacak Cepet  

- Majelis Kabel lan Kawat

- Plastik lan Cetakan 

17
18

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita